Sou a: Portada > Usuaris > aula_pacients > aulapacient

Usuaris

Bellvitge Pacients

Bellvitge Pacients és un projecte, iniciat a l’Hospital Universitari de Bellvitge, que neix amb l’objectiu de promoure i compartir recomanacions, consells i hàbits de vida saludables per tal de millorar la qualitat de vida dels pacients crònics.


Mitjançant la creació d’espais de diàleg entre pacients, cuidadors i professionals, oferim informació veraç i fiable, tant a la xarxa com en les sessions presencials celebrades a l’hospital, dedicades a diferents malalties. En aquests espais, els pacients tenen l’oportunitat de resoldre els seus dubtes, compartir experiències i mantenir una comunicació directa amb els nostres professionals de referència de cada malaltia.


Més enllà de les sessions presencials, Bellvitge Pacients compta amb diferents blogs dedicats a malalties cròniques, com ara la diabetis, l’ELA, la fibrosi pulmonar, el dolor i les malalties reumàtiques. L’objectiu és crear una comunitat virtual de fàcil accés i propera on els pacients, cuidadors i familiars interactuïn i es nodreixin d’informació de qualitat sobre temes de salut.


Bellvitge Pacients té la finalitat de complementar el model assistencial clàssic, apropant pacients, cuidadors i professionals.

Blogs
Aula ELA:
http://blogs.bellvitgehospital.cat/aulaela/